A LA FIRA, QUÈ HI FEM?


Fa dies que ens vam adreçar a vosaltres per convidar-vos a participar a la Segona Fira de les Merdes de Catalunya que es celebrarà a Manlleu el 16 de setembre d’enguany.
En aquest blog, hi podeu veure el cartell de la Fira i el vídeo de promoció fet per la Branca Botifarra  que  podeu difondre per les vostres llistes i xarxes.

I si ens acompanyeu a la Fira, recordeu que disposeu de tres espais específics:

* Les paradetes on podeu exposar les vostres publicacions, samarretes, etc.

* El micro obert de 12 a 14h:
La primera part serà dedicada a la denúncia (i concursarà en el premi especial de la Comarca més catastròfica de Catalunya).
I com no tot són merdes i desastres (tot i que a vegades ho sembla, i més després dels darrers esdeveniments) volem que la segona part es dediqui a l’exposició de experiències positives (lluites guanyades, campanyes exitoses, projectes comunitaris/col·lectius d’altres formes de vida,...)

* El clip de vídeo fet per vosaltres per participar en el concurs de nominació d’origen de la Merda més grossa de Catalunya. Apa, animeu-vos: l’estiu s’acabarà aviat! Segur hi ha algun lloc a la fresqueta on fer una petita gravació en la qual podeu explicar «Quina merda us ofega», encara que sigui amb el vostre mòbil.

Per qualsevol dubte, suggeriment, i per enviar la vostra aportació, us podeu adreçar  al nostre correu col·lectiu «segonafiramerdes@gmail.com».






Comentaris